Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.

Firma- og erhvervsflytninger i hele DK

Erhvervsflytning og firmaflytning 

24-7 udfører erhvervs- og firmaflytning for såvel store som små virksomheder. Hos os får du en professionel firmaflytning, udført af vores erfarne flyttemænd. Ring på telefon 50 28 28 28 og tag en snak med vores dygtige medarbejdere – så giver de dig et uforpligtende tilbud på firma- og erhvervsflytning.

Firmaflytning med fuld forsikring

24/7 Transport & Flyttefirma er fuldt forsikret hos Codan, så du er i gode hænder, hvis uheldet skulle være ude under din erhvervs- og firmaflytning. Derudover er vi medlem af Dansk Transport og Logistik.

Udfyld formularen og hør mere om erhvervs- og firmaflytning

Få gratis besøg af en flyttekonsulent

Stor erfaring med erhvervs- og firmaflytning

Vores forretning blev grundlagt i 2008, men folkene bag 24-7 har beskæftiget sig med firmaflytning og transport siden slutningen af 1990erne. Når du hyrer os til en firma- og erhvervsflytning, er du dermed garanteret professionelle folk, der leverer en effektiv og hurtig firmaflytning. Det er vores mission at klare alle erhvervsflytninger så hurtigt som muligt og samtidig sørge for at vores kunder får en god oplevelse.

Nedpakning af indbo for erhverv 

Vi står klar til at tage hånd om alle aspekter i forbindelse med flytning. Vi står gerne for nedpakning af indbo og tilbyder salg eller leje af flyttekasser, bobleplast og silkepapir.

Firmaflytning over hele landet

Vi udfører erhvervs- og firmaflytning over hele Danmark og tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Ring til os på telefon 50 28 28 28 for en uforpligtende snak om din firmaflytning – så giver vi et godt tilbud.

Få gratis tilbud på firma- og erhvervsflytning

24/7 Transport & Flyttefirma er en professionel og erfaren virksomhed, der sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder. Vi passer godt på jeres indbo og flytter det med omtanke.

Vi mener, at I får det mest reelle og bedste tilbud efter en besigtigelse og tilbyder derfor gratis besøg af vores flyttekonsulent for en vurdering af mængden af indbo, adgangsforhold m.m. Vi kan også afregne efter fast timepris, hvis I ønsker det.

Kontakt os allerede i dag på telefon 50 28 28 28 eller udfyld formularen og hør mere om firma- og erhvervsflytning – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

24-7flytteforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK