Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.

Flytning

Effektiv flytning for private

24/7 Transport & Flyttefirma er et erfarent og professionelt flyttefirma, der flytter dine møbler med omtanke. Vi sørger for en effektiv flytning, samtidig med at vi passer godt på dine møbler.

For at kunne give dig det bedste og mest reelle tilbud, sender vi gerne en flyttekonsulent ud til dig, som ganske gratis vurderer mængden af møbler, adgangsforhold m.m. og derefter giver dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker det, kan vi også afregne efter fast timepris.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent

Bobleplast, silkepapir og flyttekasser

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at pakke dine ting ned. Derfor tilbyder vi salg af bobleplast og silkepapir samt køb eller leje af flyttekasser. Bor du i København bringer vi alt dette ud til dig uden beregning.

Vi har både møbelelevator, specialemballage og alle størrelser biler – kort sagt alt det nødvendige specialudstyr, der skal til for at flytte dine ting på en skånsom måde.

Nedpakning af indbo

Hvis du ønsker det, klarer vi også nedpakning af alle dine ting inden flytningen.

Vi klarer alle flytteopgaver i hele Danmark

Uanset om du skal flytte 300 meter ned ad vejen eller til den anden ende af landet, klarer vi din flytning. Prisen afhænger af afstand og mængden, der skal flyttes – så kontakt os på telefon 50 28 28 28 for et uforpligtende besøg af en flyttekonsulent eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

24-7flytteforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK