Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.

Flyttefirma i København

Flyttefirma i København klarer alle former for flytninger

24/7 Transport & Flyttefirma løser alle typer opgaver inden for flytning og transport. Uanset om du skal flytte bolig, din virksomhed skal flytte, eller du skal have flyttet tunge læs, som fx et klaver, et pengeskab eller lignende, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er dit lokale flyttefirma i København og omegn!

Kontakt dit flyttefirma i København 

Kontakt 24/7 Transport & Flyttefirma på telefon 50 28 28 28 for et uforpligtende tilbud.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent

Fuldt forsikret flyttefirma i København

Hos 24/7 Transport & Flyttefirma er vi naturligvis fuldt forsikret hos Codan. Skulle uheldet være ude, er vi derfor dækket ind, så du kan trygt overlade din flytning til vores flyttefirma. 24/7 Transport & Flyttefirma er også medlem af brancheforeningen Dansk Transport og Logistik.

Flyttefirma med erfaring og professionalisme

24/7 Transport & Flyttefirma har eksisteret siden 2008, men folkene har bag har arbejdet med flytning og transport siden slutningen af 1990’erne. Når du hyrer 24/7 Transport & Flyttefirma indgår du dermed et samarbejde med et erfarent flyttefirma i København. Vi går til opgaverne med professionalisme og effektivitet – vores mål er at klare alle flytninger så hurtigt som muligt og samtidig sørge for at alle kunder får en god oplevelse.

Vi flytter over hele Danmark

Vores flyttefirma har base i København, men vi udfører flytteopgaver over hele landet. Vi udfører også flytninger fra Danmark til udlandet. Vi har konkurrencedygtige priser, men den konkrete sats afhænger selvfølgelig af mængden af ting, der skal flyttes samt distancen.

Kontakt 24/7 Transport & Flyttefirma

Du er altid velkommen til at ringe til 24/7 Transport & Flyttefirma på telefon 50 28 28 28 – så giver vi et gratis tilbud på din næste flytning.

24-7flytteforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK