Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Transport

Erfaren og professionel transport

24/7 Transport & Flyttefirma klarer alle former for transport af møbler, indbo og tungt læs. Vi har det nødvendige udstyr til at håndtere både tungt læs og transport af skrøbeligt og følsomt inventar. Kontakt os på telefon 50 28 28 28 for et uforpligtende tilbud på transport.

Samarbejdspartner med DanBo Møbler

Igennem de sidste 7 år har 24/7 Transport & Flyttefirma haft et tæt samarbejde med DanBo Møbler, hvor vi står for deres møbeltransport.

Nænsom og effektiv transport

Vores erfaring og kompetence gør os til den ideelle samarbejdspartner inden for transport. Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder – derfor udfører vi alle transportopgaver med omtanke og nænsom hånd.

Uforpligtende tilbud på transport

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din transportopgaver. Vi sender også gerne en konsulent på besøg hos dig for at vurdere opgavens omfang, hvis det er nødvendigt. Besøget er naturligvis gratis og uforpligtende. Du kan også vælge at afregne din transportopgave til vores faste timepris.

Vi tilbyder kompetent og professionel transport i hele Danmark – ring til os i dag på telefon 50 28 28 28 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
24-7flytteforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK